Parship korting

Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel. De favoriete boeken, films, vrijetijdsbesteding en muziek kunt u ook gelijk zien. MrKortingscode maakt het jou wel


Read more

Sauna de thermen rosmalen

Een dagje sauna is best duur! Saunabezoek kinderen, alleen op zondag, leeftijd van 4 tot 12 16,00. Het voetenbad in het ene saunagedeelte is lauw!


Read more

Summum woman korting

Damesbroeken in alle modellen, sinds die allereerste broeken zijn er oneindig veel nieuwe modellen bijgekomen. Als je het even niet meer weet, bekijk dan


Read more

Meereis korting ns 4 euro


meereis korting ns 4 euro

ICE? Gratis, whatsApp Notificatie, ik ga akkoord met de privacyverklaring, oeps! Een kaartje dat je koopt op het station bij de automaat. Voltarief e-ticket, abonnement (voordeelurenkaart, Dal johnny's burger kortingscode leiden Voordeel, Weekend Vrij, Dal Vrij, etc.). De reacties kunnen betrekking hebben op de eerdere actie.

Niet geldig bij Thalys en Eurostar. Niet geldig bij bus, tram en metro. Dan moet je de gebruikelijke toeslag vooraf aanschaffen. Alleen te koop en te gebruiken tot en met, niet 27 april.

Dit artikel is eerder verschenen (november 2017 maar is nu aangepast naar de actie Treinpakkers april / mei 2018. Het meereisretour moet worden uitgeprint en kan niet in de NS Reisplanner Xtra app gelanden worden. Meereisretour is trajectgebonden en geldig voor én dag voor een heen- en terugreis. Ze zijn er weer: de Treinpakkers! Alleen te gebruiken voor reizen binnen Nederland. Dit is een Treinpakker, dus ook alleen geldig voor de trein (en eventueel treinvervangend vervoer). Alleen online te koop, geleverd als e-ticket. Met deze actie reist én persoon met een normaal treinkaartje en mag de tweede persoon mee voor 4 euro. Je reist mee in dezelfde klasse en op het exact hetzelfde traject.

Meereiskaartje voor 4 - Treinpakkers april / mei 2018
NS kortingscode: 50 korting in oktober 2018

5 euro korting kruidvat, Anwb pas korting musea, Nieuwe auto met korting, Uber kortingscode eerste rit,


Sitemap