Kortingsbon horlogebanden nl

April 2019 De beste adidas kortingscode: 25 voordeel Pak deze codelguk Zo gebruik je een Zalando kortingscode! Of wilt u advies van én van onze


Read more

Kortingscode foodies

Instagram is mijn favoriete social media netwerk en je kunt mij er niet genoeg over vertellen. Pak deze korting, geldig t/m juni 2018, gratis bezorging


Read more

Artencraft.be kortingscode

Reageer op deze korting. Tussen de modellen van de showroom vind je artikelen uit de Art en Craft winkel die als showmodel hebben gediend.


Read more

Studenten ov korting meereizen weekend


studenten ov korting meereizen weekend

vervoerbewijs. Dinsdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Jef666 08 september 2010 12:33, het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Goede Vrijdag gratis, gratis, feestdagen 2018 maandag 1 januari (nieuwjaarsdag) vrijdag 30 maart (Goede Vrijdag) zondag 1 april (1e paasdag) maandag 2 april (2e paasdag) vrijdag 27 april (Koningsdag) zaterdag 5 mei (Bevrijdingsdag) donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) zondag 20 mei (1e pinksterdag) maandag 21 mei (2e. Hallo, Ik heb even een vraag ik heb zelf een studentenov chipkaart met gratis reizen van ma t/m vrij in het weekend dus met 40 korting. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders.

Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Reist uw medereiziger alleen verder? Gratis tot.00 uur, daarna korting.

Zo reist u automatisch met 40 korting. Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Dan mag u in de daluren maximaal 3 personen met 40 korting met u mee laten reizen. De korting is 40 voor trein en 34 voor tram, bus, metro en waterbus. Ga dan naar. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. Of is dit alleen mogelijk als ik zelf gratis reis? Kan ik in de periode dat ik in het weekend zelf met 40 korting reis, ook mensen mee laten reizen op mijn ov-chipkaart dus ook met een korting van 40?

Korting nieuwe auto met inruil, Koffiediscounter kortingscode, Perry kortingspas,

Donderdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. In het weekend reist u de hele dag met korting. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Hoe laadt u Samenreiskorting op uw OV-chipkaart? Gratis van.00 tot.00 uur de dag erna. Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, reist u met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij)? Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig.studenten ov korting meereizen weekend

Meer weten over reizen met korting. Als student heb je al voor 15 een Railplus kaart. Hiermee profiteer je van 25 korting op veel treinreizen door Europa. Deze 3 mensen mogen dus een kaartje met korting kopen. Door de week is de korting geldig.00 uur, in het weekend, op feestdagen en in juli en augustus de gehele dag.

Korting maxi cosi
40 korting bus en trein
Korting efteling kaartjes ah
Kaartje to go korting


Sitemap