Dagje uit korting kaartjes

Je ontmoet Lucky Luke, Suske Wiske en De Smurfen. Ook je digitale lidmaatschapspas heb je meteen bij je! Kunsthal Rotterdam, Wunderland Kalkar, Plopsaland, Madame Tussauds


Read more

Kortingsbon dreamland

Radio Mano Sport geeft live commentaar tijdens de profkoers. Pixum drukt voor jou al 15 jaar fotos, kalenders, kaartjes en meer af, en dit op


Read more

Duinrell aanbieding 2018

Binnen zijn er verschillende kermisattractie. Dan loop je vlug door naar de Rodelbaan, de Splash of voor de echte durfal is er de Falcon.


Read more

Euromast korting diner


euromast korting diner

en de heerlijke gerechten maken jouw avond compleet. Feitjes over de Euromast, de Euromast is gebouwd ter ere van de Floriade. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. View the card for our top dishes. Hier bieden ze verschillende (gratis) activiteiten aan voor kinderen.

Met korting naar de Euromasteuromast korting diner

Me gorgeous korting
Alienware korting
Lommerbergen korting
Flying dutch ah korting

Omdat de Euromast een attractie is, betaal je ook altijd voor een entreeticket (.75 per persoon). Het restaurant werd met een snelheid van 15 meter per kwartier langs de paal omhoog geschoven en zo duurde het in totaal 131 uur. Mocht je zin hebben in iets extra speciaals dan kun je ook gaan voor een High Wine of een High Tea, wat bij de Euromast natuurlijk letterlijk High is! In dat jaar werd de toren verrijkt met de Euroscoop en werd de hoogte van 185 meter bereikt. Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. Op een hoogte van 100 meter is het mogelijk om te slapen in én van de twee prachtige suites die de Euromast heeft. Er is gelukkig een lift die je in 30 seconde naar boven brengt. De suites hebben beiden een jacuzzi dus aan luxe zal het niet ontbreken tijdens een nachtje onder de sterren. De Euromast heeft twee liften die de bezoekers naar een hoogte van 112 meter brengen. Deze kun je vooraf aanschaffen via deze pagina. Neem een kijkje op onze brasseriekaart voor al onze mooie gerechten.

Een stukje lager, op de originele hoogte van 112 meter is een uitkijkplatform. Ben je opzoek naar een diner locatie voor 12 personen of meer? Print jouw ticket uit en skip the line! Bij een diner reservering vanaf 12 personen komen de entreekosten te vervallen.

Kortingsbon ikea wilrijk
Hellofresh kortingscode kerstbox
Kortingsbon bronsbergen
Kortingsbon louman museum den haag


Sitemap