Beeld en geluid museum met korting

Het meest bezochte attractiepark van Duitsland telt maar liefst 13 achtbanen! Samson Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy en al hun vrienden staan te


Read more

Kortingscode mart visser

De kortingscode vul je in bij het afrekenen op de bestelpagina van Mart Visser. Online kleding bestellen bij Mart Visser en op zoek naar korting?


Read more

Hbb24 kortingscode

Op het internet zijn er tientallen kortingscode websites terug te vinden, echter moet je vaak tientallen keren klikken voordat je een kortingscode kan gebruiken en


Read more

Korting reizen studenten ov


korting reizen studenten ov

of tegen vol korting coolcat tarief reist. Let op: Wij bellen met een telefoonnummer dat geblokkeerd. De brief wordt gestuurd naar het bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) bekende postadres. In de volgende situaties heb je geen recht (meer) op een studentenreisproduct: je stopt met je studie je hebt je maximale studiefinancieringsrechten verbruikt je doet een hbo- of universitaire opleiding en hebt het maximum aantal jaren verbruikt waarin je mocht reizen met je studentenreisproduct. Als dat niet kan of als je dat niet wilt, koppel dan je studentenreisproduct aan een andere/nieuwe persoonlijke OV-chipkaart via /aanvragen en laad je studentenreisproduct op die persoonlijke OV-chipkaart. De termijn waarin je nogmaals beroep kunt aantekenen is verstreken. Hij is te herkennen aan de pasfoto en naam en geboortedatum op de voorzijde. Reis je met je persoonlijke OV-chipkaart in combinatie met een papieren treinkaartje (niet in- en uitchecken! Het is voor ons niet mogelijk het toegekende bedrag naar je over te maken. Probeer het nogmaals bij een andere ophaalautomaat. Controle bij de ophaalautomaat Tijdens het stopzetten van je studentenreisproduct bij de ophaalautomaat wordt het stopzetten bevestigd op het beeldscherm.

Studenten, oV aanvragen, oV -Chipkaart met Studentenreisproductkorting reizen studenten ov

korting reizen studenten ov

Stuur hem op met het juiste formulier. Bij controle toon je de conducteur je OV-chipkaart met je studentenreisproduct én je internationale ticket. Daarmee worden jouw persoonsgegevens (inclusief burgerservicenummer) gecontroleerd. Bel dan met de Klantenservice OV-chipkaart: (0,10.m.). Je kunt een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen via /aanvragen/ of bij een OV-bedrijf. Welke identiteitsbewijzen kan ik gebruiken bij mijn aanvraag?


Sitemap